MERSİN / AYDINCIK - Fatih İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemiz ilkokulları arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında 1. olan takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm kamu  ve kurumların katılımıyla coşkulu bir şekilde Cumhuriyet Alanında kutladık. Okulumuz 3-A ve 3-B sınıfı öğretmenleri Şerife CEMALOĞLU , Turgay YÜĞRÜK ve öğrencilerine hazırladıkları müzikli gösteri için teşekkür ediyoruz.

Nis

İlde düzenlenen Karate Turnuvasında 1.olan 3-A sınıfı öğrencimiz Yusuf SALDUÇ ve 3.olan 3-B sınıfı öğrencimiz Talha Badem'i ilçe Milli Eğtim Müdürümüz Erhan Sarı tebrik etti. Gaziantep'te düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılacak olan öğrencilerimize başarılar diledi.

Nis

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü'nün her yıl düzenleği okuma etkinliğini  gerçekleştirmiştir. Etkinliği tüm sınıflar okul bahçesinde klasik müzik eşliğinde , kütüphanede okuma kurallarına uygun olarak okuma faaliyetlerini tamamlamışlardır.

"Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür."

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programı öğrencilerimizin gösterileri ile gerçekti.

Programa İlçe Kaymakamı Selahattin HIDIR, Belediye Başkanı Ferhat AKTAN ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan SARI ve diğer mülki amirlein

katıldığı, gösteri yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdimi ile  sona ermiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında okulumda anasınıfı öğrencilerimizin katılımıyla kutlama yaptık.

Haz

Okulumuz öğretmeni Şerife CEMALOĞLU rehberliğinde kültürel miras ögelerini tanıtmak ve yaşatmak amacıyla kurulan Kültürler Buluşuyor eTwinning çalışmaları yapılmaktadır.

May

Bir Başkadır Benim Memleketim-My Precious Hometown projemiz ile kültürümüzü tanıyor ve tanıtıyoruz.Projemizde Hırvatistan'dan 2 ,ülkemizden 7 ortakla çalışılıyor.Projenin amacı yaşadığımız şehrin ekonomik özelliklerini,tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak ,geçmişte oynanan oyunları,oyuncakları,masalları yeniden hatırlamak.