MERSİN / AYDINCIK - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Adres
MERKEZ MAH. S.ÇAKMAKOĞLU CAD. FATİH İLKÖĞRT OKL SİTESİ AYDINCIK IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 41 AYDINCIK / MERSİN
Vizyon
Aydınlanmanın okuldan başladığının bilincinde olarak aydın bir Türkiye için daha çok çalışıp Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uyğulayarak,öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek,eğitimlerini sağlamak,kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında ;kendisine ve ülkesine sorumlu,gelişimini çağın gelişimlik düzeyi ile sınırlandırmayan ,düşüncelerini özgürce ifade edebilen ;dürüst,paylaşımcı,kendisine güvenen,mutlu ,çevreye duyarlı,barışçı gençler yetiştirmek için bizler,idareci,öğretmen,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,bütün imkansızlıklara rağmen ,öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendilerine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek kazanımları için çalışacağız.
08;30-14;35
KILİMA